dimarts, 8 de juliol del 2008

5 de juliol: Fontmartina- Les Agudes- Turó de l'home




;P
"Pos no t’ho perdis que dissabte que havia de ser una excursió tranquil.la (o sigui a dinar a casa)… quedem a les 8.30h, i a les 9.15h ja començem a caminar, a les 11.30h ja som al Turó de l’home i una hora més tard esmorzem a les Agudes. Fa calor, les vistes són xules...que guai, només queda baixar!
Per no baixar per alla mateix pillem un altre camí… i nosaltres anem seguint el gr…en teoria fins a trobar un caminet a l’esquerra… camina que caminaràs… a les 2h de caminar ni camí ni res…a les 2.30h trobem uns que pujen i els hi preguntem que d’on pujen, sorpresa, hem baixat 2h cap a on no tocava!! Fantàstic, bosc a través, pedrera a través, no trobem ni camí, hem deixat el gr, hi ha barrancs que ens obliguen a tornar a pujar, per després acabar baixant… a les 3.30h trobem un caminet estret que només hi cap 1 persona, ara ple d’esbarzers, falgueres i ortigues… sen’s va acabar l’aigua… vam arrribar al cotxe a les 17.15h!!!
I tinc unes cames maques, maques"

El camí correcte
El camí que vam fer

Total que després d'un refresc ben merescut el normal hagués sigut anar cap a casa dutxeta i a descansar..pos nop!
Visita a St Antoni i a les 21h arribava a casa on després d'una bona dutxa i un soparet lleuger, cap a St Pere de Concertillus: Pirat's Sound Systema, AIAIAI i dj's ...el cansament es va presentar a les 05.00h del matí jaja
El que es fa de gust....;P