dilluns, 29 d’octubre del 2007

Collbató

Huola noiets!

Aquest diumenge he anat a escalar (esportiva) a Collbató, amb l'Oscar i els de CIMA,(una sortida inaugural del centre en la que també feien barrancs i senderisme).

Quedada a Montserrat Express 8.30-9h i aproximació amb cotxe fins a c/graus, on deixem els cotxes. Aproximació de 20min fins a peu de via, a l'esquerra els Graus i a la dreta el Jardinet.

He donat una mica més els peus de gat, la corda no l'he utilitzada, ara li estic agafant una mica de mania, massa prima per utilitzar-la sola! (clar, el meu company de cordada es va rajar a l'últim moment, YA TE VALE!!)

Hem començat fent IV i V faciletes, equipades amb xapes molt juntes per al meu gust, i dues cadenes amb anella a l'alçada de la reunió, ben equipades. He rigut bastant amb tota aquesta colla, l'un cridava, l'altra explicava un acudit, l'altra nerviós a dalt: deixa corda...jeje
He aconseguit pujar un 6a fent trampes, era difícil i faltaven mans; en Marc també l'ha aconseguit pujar fent uns quants sakes.
Ells tenen un bon nivell, suposo que ara el fet d'anar al rocòdrom farà que millori la tècnica.

Un dia de sol que ha fet que ara (dilluns matí) encara tingui mal de cap.
Uns nois molt "quejicas" que a tothora tenien gana, jeje ...... però bona gent!

He pogut constatar el que em vau dir al curset, els que fan esportiva no volen ni sentir parlar de via llarga..no saben el que es perden!






Hem acabat dinant tots al merendero de les Coves de Salnitre. On ens han fet un discurs molt educatiu sobre el que costa guanyar-se les garrofes i comprar sabates als fills, i clar donant-nos a entendre que havíem de pagar per la taula on seiem ... hem pillat carretera i manta cap a casa!!!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

no tinguis pressa pequeña saltamontes. molt parlar de via llarga però fent esportiva obres vies fent trampes. :P

martulinaa ha dit...

necessitava que tu pugessis primer "MESTRE" i m'instruïssis en el bon camí de la via.. i tu fent fotos!!

Mohawk ha dit...

Hola Martulinaa!

He arribat al teu blog des del del Pere (Tutu). Segur que heu tingut bons mestres en el curset d'escalada (Pere's Power), ara a seguir tibant-li!

I si algun dia et quedes sense companys per anar "al monte", no dubtis en fer-nos un mail...

Endavant!

Unknown ha dit...

Hola Martulina,
No sé si em recordes, sóc la Montse i vaig fer de moni el dia que vau anar a Solius... Jo no recordo la teva cara però sé que us ho heu passat de conya i que heu après i gaudit moltíssim amb aquesta colla...
Me n'alegro!!
A reveure,
www.padmasan.blogspot.com

martulinaa ha dit...

Ei!
Montse: Sí que recordo qui ets! Merci.

Mohawk: Merci a tu tb, potser sí que podríem coincidir, encara que a mi em falta pràctica.
Ara ve, he vist que al teu blog fas referència a una via de Mola de St Honorat, l'Aresta Idíl.lica..pos aquest cap de setmana hi he estat amb en Tutu, l'Anna i l'Adrien.És força llarg d'explicar però...ja veureu ja!!!
(semblo allò anunciant un capítol d'alguna serie, jeje)
;-P

Llorenç ha dit...

Ostres el Tutu ens a fet el salt!!!! Tutu!!!! aquesta me l'apunto!!! be, de totes maneres li farem una mica d'enveja!!!je je je!!

Es un bon profe!!! cuideu-lo que no està per massa histories!!que ja te una edat!

Suposo que no us va portar per la variant Tutusaus!!! o se li va enredar la corda al rapel!!! es un especialiste!!je je ej!!!!!