dilluns, 24 de desembre del 2007

BONES FESTES!!!!


Aquestes festes o t'agraden o no t'agraden.
A mida que han anat passant els anys a mi m'agraden cada dia menys, ara només penso en el consumisme obligat, les botigues plenes, la gent histèrica fins a última hora, que tots hem d'estar contents i alegres, sopars que has de fer bona cara... com si només haguéssim de ser bons aquests dies i enrecordar-nos de tothom, de tota aquella gent que ignores la resta de l'any...

Per a mi són uns dies de festa que aprofitaré per a veure-us a molts de vosaltres, per a disfrutar i sortir, de fer excursionetes i els mínims sopars de compromís!

Fent la valoració de l'any que s'acaba, en plan programa de TV3, ha estat un any en el que l'amistat ha prevalgut sobre tota la resta de coses i me'n sento orgullosa. Us he conegut a molts de vosaltres i he fet grans amics! Per això us desitjo a tots que passeu unes Bones Festes!!


http://www.elfyourself.com/?id=1751904341

I que l'any vinent ens porti més nits de birres al barrock, més soparets amb acudits, més fiestuquis amb esmorzar inclòs, més escalades, més sexe, més alegries ... i tot el que sigui de bon rotllo, benvingut!!!!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons!
Què estic de guapo fent d'Elfo!
Bon Nadal, guapetona!

JoseMontero ha dit...

Hooolaaa Marteeetaa !!! ¿a que ja sabràs qui sóc? Molt d'acord amb el teu comentari del grrpffddfpouagf nadal, festa hipócrita i consumista per excel.lència.... però festa !!! a cap d'any la penso agafar ben grossa del millor cava del mon, el CATALÀ !!! i demà no portis esmorzar que farem un petit tiveri...

Un petó del trio del Maresme !