dimecres, 30 d’abril del 2008

Martulinaada - 26 d'abril


Per fi al festa al meu pisito…mira que el vaig deixar guapo eh i com es va emmerdar!!!!
A les 14 h va començar a arribar la gent! Primera parada tots cap a la cuina a deixar el pinxo, la beguda…(havíem quedat que tothom que venia portava alguna cosa!).
En menys de mitja hora es pot dir que el timbre no va parar, clar havíem quedat a les 15h per dinar! (sort que vaig tenir una ajudanta molt atenta, la Lucía, que cada cop que sonava el timbre anava a obrir i posava als convidats una pinça amb un múnero, que serviria després per a fer el sorteig d’una entrada de F1, per l’endemà)!

Últims preparatius de pinxos calents, i pinxos freds… hi cap gent a la meva cuina eh!!
Teníem de tot, una peazo fideuà (que va guanyar el concurs al millor pinxo), uns musclos farcits de salpicón, ous i tomàquets farcits de tonyina, embotit, unes tartalets de paté, unes de botifarra amb poma i formatge (premiades també), unes amanides, truites, ensaladilla, mmmm un pinxo de pollastre, que més?…molta birra i un vinillo de la bodega del Pahí peleón peleón!!
Jo que havia posat potes enlaire la meva habitació, contant que si feia molt de sol a la terrassa no s’hi podria estar, doncs ells a la terrassa, allà passant calor, prenent el sol. No sé quans érem ben bé a fóra, pero per dinar vam ser uns 25, i tots allà, amb cadires i el puff!!
Després va venir el torn a les postres un brownie exquisit, una pastís de nocilla amb kiwi (premiat), un menjar blanc de Reus, i unes brochetas de pinya i maduixa amb xocolata!!mmm ja veieu que no ens vam estar de res, cafès i xupitos d’herbes inclosos! (va fallar el gel! L )

Encara que sembli molt, crec que no vam menjar gaire, ja que no paravem de xerrar i de riure!!! Vam amortitzar la terrassa tota la tarda…que si el feo madrileño, que si se te pasa el arroz, que si els cotxes d’escalextric… va anar venint i marxant gent tota la tarda…
Vam fer el concurs de pinxos, vam fer el sorteig de l’entrada, que li va tocar a la Maria! ….
Hi va haver un moment que érem tots a la terrassa menys la Lucía, que es va posar la peli de Mari Sol, o sigui cine de barrio, es va tancar la persiana i quan vam entrar ja dormia.

Ens vam apalancar a chillout, bé millor dit, s’hi van apalancar,vam girar el sofà i res xerra que xerra…un intent fallit de posar un video amb el portàtil … un intent també de fer sorbete de llimona amb fanta.. pos ná …anar entrant i sortint gent de la cuina fent cubates i picant alguna cosa.

La gent va anar marxat i els que ens vam quedar vam improvitzar un soparet amb les sobres a la catifa!! I fins hi tot vam tenir una última visita a l’hora de les bruixes….
La festa es va acabar a a 01.15h i quasi els vaig fer fora amb l’escombra perquè…clar jo havia de sortir de juerga amb la Membeu!!! Jeje

…. vam aguantar fins a les 05.00h ;-P

Agraïments a tots els que van venir, doncs per això.. per venir i fer-nos passar una bona estona (espero no deixar-me ningú):
Baldo, Martiña, Pilar, Sonia, Eva, Maria, Cristina i filla, Tessa, Lucía, Pepillo, Gloriki, Pahí, Membeu, pare, Mercè, Dolors, Rafa, Jaume, Maite, Anna, Tutu, Núria, Jaume, Jordi, Laura, Xavi ,Eli, Metal, Jaume i l’amic, Quim, Gemma i Yolanda.