dilluns, 17 de desembre de 2007

Masia de ...2007

Aquest pont els de la colla han estat a la masia de Can Baiés al Montseny(cada any hi pujen), jo hi vaig pujar dissabte amb la Sonia.
Vam arribar-hi cap a les 13h, éren al jardí ja amb un pica-pica. La Esti si que estava bé, allà estirada a la tumbona ;-P Hi éren tots, la Reme, la Mo, el Pepe fent el foc amb l'Esteve i en Manel, en Xavi i la MªJosé, en Fernando fent fotos...en Cullel va arribar més tard amb en Xavi però nosaltres ja ens els vam trobar pujant per la carretera i va ser en plan pitades de clàxon i crits!!
Després de les presentacions, i en espera que el foc estigués fet, la Sonia va visitar la casa. La Reme i jo, sota els consells de la Mo vam fer la Sangria..carai va quedar bona bona...
Calçots i carnada..tot era menjar..va arribar en Ninis de tocar, encara no sé el nom de l'instrument que toca, tupla?¿ no ho sé.
Vam dinar a fóra, la veritat feia fred però ens va anar just acabar de dinar quan va marxar el sol.
Després vam acostar-nos tots al porxo de la llar de foc i allà després de fer els cafès, en Manel es va currar una queimada de orujo! ya vés, el fred va passar de cop!
En Xavi va pillar la guitarra i vam improvitzar una festeta d'aquelles cumbaya on un toca i els altres canten, els pets, sopa de cabra, ducandhu... va estar molt bé, llàstima que en Ninis no s'animes a tocar!
I res, com que el fred continuava, però allà s'estava molt bé, (això que li preguntin a la Sonia que va acabar plena de morats dels cops de'n Cullel alhora de ballar!) vam estar una estona jugant al joc de les pelis. Tots morts de fred anàvem rotant els llocs de més a prop de la llar de foc... fins hi tot va plovisquejar una mica.. de seguida es van fer les vuit de la tarda i va ser l'hora de retirada.
Després d'uns dies d'un encostipat fort ja n'hi havia prou!

Aquí hi falten les fotos!!!