dilluns, 31 de març del 2008

Setmana santa…uns dies de tranquil.litat

Després de passar dos dies a caseta (al sofà amb la manteta, ja que ha canviat el temps i fa fred i plou) descansant de les últimes farres de la setmana (st Patrick i un soparet) diumenge quedo amb en Baldo i la Marta.
Després de donar una volta pel mercat del pobe i de l’enterro, ens disposem ales 14h anar cap a Hostalric a veure el mercat medieval.
De camí ja veiem uns núvols que portaran pluja damunt nostres i només aparcar el cotxe i començar a caminar ja plou; un paraigües mig trencat i el gorro ens resguarden de les primeres volves de neu. Som dels pocs que avancen carrer amunt mirant les paradetes, moltes tancades. Arribem fins al peu del castell i veiem que la gent està sota la lona d’un bar que han muntat per a degustar productes i menjars d’aquella època. Nosaltres seguim la nostra ruta sota la neu, cap a una parada de quebabs, boníssims!! Decidim que el millor que podem fer és marxar, tenim els peus molls, encara neva i fa molt de fred.
De camí cap a St Antoni amb la intenció d’anar a prendre alguna cosa calenta i un croassant decidim anar a St Elies per a veure des d’aprop la gran nevada que ha caigut al Montseny.
El camí està enfangat, però el dia s’aclareix i les últimes corves ens fan disfrutar amb la vista clara de tot el vallès i la torre de collserola i fins i tot del mar. Arribem dalt i no hi ha ningú, a més, hi ha una mica de neu a la cara nort (em sembla que de tots el cops que he pujat a StElies aquest és el primer que hi pujo amb neu). S’hi està bé, hi fa fred però si està de conya. Voltem una estoneta i fins i tot fem un ninot de neu juas juas… hem quedat que s’hi ha de pujar amb bon temps per poder-hi acampar.
Acabem el dia a casa xerrant de guais...